Hallo,
Mijn naam is Gijs, ik ben 20 jaar oud. Ik heb deze site met veel passie gebouwd. Ik schrijf vooral blogberichten. Op mijn site is er veel informatie te vinden over tuinieren. Mijn site heet ‘minimoestuinder’, omdat ik een kas(je) heb waar ik van alles in kweek. Ik vind ik het erg leuk om mooie foto’s te maken van de plantjes. Verder houd ik er ook van om te experimenteren met zaaien, stekken en soms zelfs enten. Bijvoorbeeld heb ik een avocado gekweekt uit een pit en zelfs een dadelpalm. Veel leesplezier op mijn site.
Thijs, top website! Ga zo door en maak de wereld een nog mooiere en bovenal groenere plek! Groeten, de Woordenwisseling.
LikeGeliked door 1 persoon
Super bedankt,
Groetjes Gijs
LikeLike
Super informatief
Leuke verhalen
LikeLike
Hallo Gijs,
Interessante blog. Ik heb een klein stadstuintje dat vol zit met slakken die mijn planten opeten. Heb jij tips hoe ik er van af kan komen?
Groet uit Boekarest.
LikeLike
Hallo Carolien,
Om van slakken af te komen bestaan er een paar manieren. De meest biologische manier, is om een diep glas in de grond in te graven. Als je deze vervolgens met een bodempje bier vult zullen de slakken op het bier afkomen en verdrinken. Als dit niet werkt kan je altijd nog slakken korrels strooien. Dan ben je wel in 1 nacht van de slakken af.
Groetjes,
Gijs
LikeLike
Hoi Gijs,
De slakkenvanger met bier heb ik al geprobeerd, maar was niet succesvol. Er kwamen vooral pissebedden op af. Ik zal van het weekend eens naar de Praxis gaan voor slakkenkorrels. Bedankt voor de tip.
Ps ik heb een hele mooie foto van pepers, maar kan hem helaas niet posten op je website….
LikeLike
Leuke site Gijs en mooie hobbie!
Heb je ook al een Adjuma peper in je moestuin. Kei-heet!
Groetjes uit Roemenie,
Hans
LikeLike
Hallo Hans,
Ik heb geen Adjuma peper in mijn tuin. Wel heb ik enkele pepers die vele male heter zijn.
Groetjes,
Gijs
LikeLike
Hoi Gijs, ik heb een groene pepperoni peper plant en vraag me nu af hoe ik kan zien wanneer de pepers geoogst kunnen worden. Kun jij advies geven?
LikeLike
Hoi Carolien, je kan aan de peper voelen of je hem een beetje kan inknijpen. Zo ja, dan is die klaar om geplukt te worden. Dan kan je hem bijvoorbeeld inmaken. Maar let wel op, als je hem te lang laat hangen dan wordt ie gewoon rood. Groetjes, Gijs
LikeLike
Bedankt! Ik ga het gewoon proberen!
LikeLike
Super leuke website veel succes met het oogsten en bijhouden. Het is super leuk om te zien hoe de planten groeien!
LikeLike
Goede tips!
LikeLike